AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Nurettin Yaşar, Özhan Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi. Burada konuşan Nurettin Yaşar, “Sanayi kuruluşlarına sağlanan kolaylıklarla Malatya’da sanayi büyüyor, Türkiye kalkınıyor” dedi.
AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Nurettin Yaşar, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gittiği her yerde büyük coşkuyla karşılanan Yaşar, “Destan şehir Malatya, istikrar için yanımızda. Kalkınma için yanımızda” sözlerini kaydetti. Seçim ziyaretleri kapsamında Özhan Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya gelen Nurettin Yaşar esnafın sorun ve taleplerini dinledi, istişarelerde bulundu.
ÇARKLAR KESİNTİSİZ DÖNÜYOR
Sanayi sitesi esnafının ilgi gösterdiği ziyarette konuşan Nurettin Yaşar, Türkiye’de son 13 yıldır çarkların kesintisiz döndüğüne vurgu yaptı. Malatya’da 2003 yılında sanayi siciline kayıtlı firma sayısını “bir” olarak açıklayan Nurettin Yaşar, 2014 yılına gelindiğinde bu sayının 998’e yükseldiğinin altını çizdi.
SANAYİ SİTELERİNDE 4 BİN 167 KİŞİ İSTİHDAM EDİLİYOR
Malatya’da bakanlık kredi desteği ile 2002 yılı sonuna kadar bin 437 iş yerinden oluşan 5 sanayi sitesinin projesinin tamamlandığını kaydeden Nurettin Yaşar, bu projeler için de 2015 yılı fiyatlarıyla 37.426.861 TL kredi kullandırıldığını dile getirdi.
Sanayi sitelerinde 2014 yılı itibariyle toplam 4 bin 167 kişinin istihdam edildiğine dikkat çeken AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Nurettin Yaşar, “Son 13 yılda Malatya’ya 114 milyon TL bilim, sanayi, teknoloji proje-yatırımı yaptık. Düşük teknoloji seviyesinden orta teknoloji seviyesine doğru tırmandık. Önümüzdeki 10 yılda yüksek teknolojiye geçiş yapacağız. Sanayi kuruluşlarına sağlanan kolaylıklarla Malatya’da sanayi büyüyor, Türkiye kalkınıyor” söylemlerine yer verdi.
AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Nurettin Yaşar, 6-0 sloganları eşliğinde Özhan Sanayi Sitesinden ayrıldı.