AK Parti Malatya Milletvekili Adayları Nurettin Yaşar ile Bülent Tüfenkci, Orduzu Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.
AK Parti İl Teşkilatı, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçim kapsamında mahalle toplantılarına devam etti. Orduzu Mahallesi’nde düzenlenen mahalle toplantısında konuşan AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, "Onlar boş söyler, iftira söyler ama AK Parti yapar. 3 ay önce çıkıp kayısı için bir şeyler söylediler ama Başbakanımız Malatyalılara, çiftçimize müjdeler verdi. ’Orduzu AK Parti’den vazgeçmiş’ diyorlar. Bunlar herhalde hayal görüyorlar. Zaten hep hayallerle yollarına devam ediyorlar" dedi.
AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci ise, "Bizler, 7 Haziran’da bir seçim yapacağız. Bu seçim, gençlerimizin, geleceğimizin, Türkiye’nin hangi yöne gideceği ile ilgili bir seçim. Bu mesele Ahmet’in, Mehmet’in meselesi değil, bu milletin kendi meselesidir. Bu bizim milli davamızdır. O nedenle tercih yaparken büyük düşünmeliyiz, büyük fotoğrafa bakmalıyız. Birileri konuşuyor, AK Parti ise yapıyor" ifadelerini kullandı.
Tüfenkci, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Malatyalılara müjdeler verdiğini anımsatarak, "Birileri hayal kuruyor, AK Parti yapıyor. Bundan sonra da sizler destek verdiğiniz sürece yapmaya da devam edecek" dedi.
AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Nurettin Yaşar da, muhalefetin birbirleriyle danışıklı dövüştüklerini söyledi. Yaşar, "CHP MHP ile sağcı solcu ile kavga etti. MHP PKK ile kavga eder gibi göründü. Bağırdılar, çağırdılar, millete ’cambaza bak’ dediler ve sonra milletin imkanlarını sağa sola peşkeş çektiler. Hepsi birbirinin devamı, biri olmazsa diğeri olmaz. Hepsi birbirine muhtaç" diye konuştu.
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, "Biz görevimizin bilincindeyiz. Biz, her zaman vatandaşın içerisindeyiz. Vatandaşlarımızın dertlerini ve sıkıntılarını biliyoruz" şeklinde konuştu.