Yetimler Kervanı Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği hayırsever bir iş adamı sayesinde yeni binasına taşındı. Sıtmapınarı’nda bulunan yeni hizmet binasının açılışına Malatya protokolü de katıldı.
Yetimleri bir an olsun yalnız bırakmayan ve yetimler ailelerine yardım edebilmek için çalışmalar yapan Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yeni binasına taşındı. İş adamı Levent Enginol’un yetimlere daha fazla yardım, hizmet edilmesi için aldığı ve derneğe tahsis ettiği binanın açılışı yapıldı.
Binada toplantı salonları, yetimlere ve ailelerine eğitim verileceği alanlarda bulunuyor. Yetimler kervanı derneğinin yeni binasının açılışına Vali Süleyman Kamçı, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ile Ak Parti Malatya Milletvekili ve adayları katıldı.
Şifa Mahallesi Salim Sokağındaki derneğin açılışı dualarla yapıldı. Dernek Başkanı İhsan Çolak, derneğin kuruluşunu anlatırken, binanın alınmasında emeği geçen Levent Enginol’a teşekkürlerini sundu.
Hayırsever iş adamı ve binayı derneğe alarak teslim eden Levent Enginol ise, derneğe Malatya’daki yardımları konusunda teşekkür ederek, veren el ile alan eli buluşturdukları için şükranlarını sundu.
Konuşmaların ardından protokolün kurdele kesmesi ile derneğin yeni binası hizmete açıldı.