MHP Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, herkesin elinden gelen tüm çabayı sarf ettiğini belirterek, "İnşallah emeğimizin karşılığını alacağız" dedi.
Arif Yıldız, genel seçimlerde bina sorumluları ve sandık müşahitleriyle kahvaltıda bir araya geldi. MHP’li Yıldız, şimdiye yapılan tüm çalışmaların karşılığını alma zamanın yarın olduğunu belirterek, "Bizler gerçekten çok çalıştık. Seçimlerde yapılması gereken ne varsa, gücümüzün yettiğince yapmaya çalıştık. Hem manevi hem maddi hem de fiziki olarak. Teşkilatlarımızda güçlerinin yettiği oranınca çalıştı. Kadın kollarımız ve sizler de çok çalıştınız. Ve en önemlisi teşkilatta yer almamasına rağmen gönüllü olarak çalışan çok arkadaşımız da oldu. MHP’ye gönül verdiği için, bize güvendiği için çalıştı. Her hangi bir nedenle Milliyetçi Hareket Partisi’ne oy vermek, verdirmek için çalışan herkesin emeğin karşılığı yarın alınacak. Onun için yarın yapılması gereken çalışma çok önemlidir. Yani 8 aylık çalışmayı 1 gün de heba etmeyelim. Eğer biz bu konuda hassas davranırsak, yarın gece bizim beklediğimiz, diğer siyasi partilerin beklemediği bir seçim sonucu alacağız" dedi.
"SEÇİMLER 1 SAAT ERKENE ALINDI"
Malatya’da seçimlerin 1 saat öne alındığını belirten Yıldız, seçimlerin saat 07.00’de başladığını kaydetti. Sandıkların kurulması da 1 saat erkene alındığını vurgulayan Yıldız, şunları kaydetti:
"Sandıklar saat 06.00’da kurulacak. Okul sorumluların sandık görevlilerini yerleştirdiler, okul düzeni sağlandıktan sonra sandık görevlilerin sürekli olarak kontrol edeceksiniz. Yemek geldi mi gelmedi, onları kontrol edeceksiniz. Yemekler sizlere ulaştırılacak. Yemeklerin tüm sandık görevlilerine ulaştırılması, okul sorumluların görevidir. Oy kullanılırken usulüne uygun kullanılıp kullanılmadığı noktasında da hassas olunması gerekiyor. Dilekçe örneklerinin okul sorumlularına teslim edileceğiz. Bir sıkıntı olduğunda hemen imzalanıp yetkili kişiye dilekçe teslim edilecek. Eğer daha büyük bir sıkıntı olursa da avukat arkadaşlarımız var ya onları ararsınız ya da bizleri ararsanız gelip gerekeni yaparız. Seçim bittikten sonra kesinlikle sandık görevlilerinden ıslak imzalı tutanağın teslim alacaksınız. Daha sonra da hem partime hem milletime hem vatanıma gönül rahatlığıyla hizmet ettim diyebileceksiniz. Ve emeğimizin tamamını bu şekilde almış olacağız."