Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e, Ahmetli ilçesi Karaköy Mahallesi sakinleri yapılan hizmetler için teşekkür etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi il genelinde sürdürdüğü çalışmalarla vatandaşların takdirini topluyor. Ahmetli ilçesi Karaköy Mahallesi’nde yapılan alt yapı ve üst yapı çalışmalarını Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Cem Çöllü yerinde inceledi. Çöllü’ye Ahmetli Koordinasyon İşleri Müdürü Orçun Abalı da eşlik etti. İncelemelerin ardından mahalle sakinleriyle buluşan Çöllü ve beraberindekiler, vatandaşlarla sohbet etti. Mahalle sakinleri Başkan Cengiz Ergün için hazırladıkları "Cengiz Başkanım hizmetlerin geldi, seni bekliyoruz" yazılı pankart açtılar. Mahalle sakinlerinin mesajını Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ileteceğini belirten Çöllü, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün liderliğinde ilçelerimize hizmet götürmeye devam ediyoruz. Hazırladığınız pankart, yaptığımız hizmetlerin sizlere ulaştığının en güzel örneklerinden birisidir. Karaköy Mahallemizde alt yapı çalışmalarında 2500 metre kanalizasyon, 3 bin metre içme suyu hattı ile üst yapı da 6 bin 500 metrekare kilit parke taşı döşendi. Öte yandan mahalle mezarlığının temizlik ve bakımı yapıldı. Büyükşehir Belediyesi olarak 17 ilçesinde aralıksız hizmet veriyoruz. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.
Mahalleye yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür eden Mahalle Muhtarı Abdullah Adıgüzel, “İlçemize ve mahallemize yaptığı hizmetlerden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ederiz. Açtığımız pankartta da belirttiğimiz gibi hizmetleri geldi sıra kendisinin gelmesinde. Sayın Başkanımız Cengiz Ergün’ü mahallemize davet ediyoruz. Mahallemizin alt yapısı üst yapısı bütün ihtiyaçları yapıldı. Mahalle olarak yapılan hizmetler bizleri çok mutlu etti. Mahallem adına başta Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere tüm ekibine teşekkür ederim” diye konuştu.