Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde gerçekleştirdiği projelerine ve yenileme çalışmalarına Kula’da bir yenisini daha ekledi. Bu kapsamda ilçeye bağlı Encekler Mahallesine kazandırılacak Çok Amaçlı Etkinlik Salonu’nun temeli atıldı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula’nın Encekler Mahallesine kazandıracağı Çok Amaçlı Etkinlik Salonu çalışmaları için ilk kazmayı vurdu. Çalışmalarını il genelinde devam ettiren Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların yüzünü güldürüp, ferah yaşam alanları için halka hizmet sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda Kula’nın Encekler Mahallesinde temeli atılan düğün salonunda hayır, tören ve toplantı etkinliklerinin düzenleneceği bir alan olarak hayata geçirileceği belirtildi.
“Vatandaşımızın memnuniyeti için”
Çalışmalarla ilgili bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Vatandaşımızın memnuniyeti ve huzuru için elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Körez Mahallesinden sonra Encekler Mahallesinde de düğün salonu inşasını başlattık. Halkımızın mutluluklarına sebebiyet vermekten, büyük memnuniyet duyarız” derken, düğün salonunun kısa süre içerisinde tamamlanarak mahalle sakinlerinin hizmetine açılacağını da sözlerine ekledi.
“Encekler Mahallemize hayırlı olsun”
Vatandaşların taleplerinin bir bir yerine getirildiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Halkımıza sunduğumuz hizmetlere hız kesmeden devam ediyoruz. Bu kapsamda Kula ilçemizde de gerçekleştirdiğimiz çalışmalara Encek Mahalle’sinde düğün salonu inşası ile devam ediyoruz. Kırsal kesimde yaşamlarını sürdüren hemşerilerimiz çiftçilik ile geçimlerini sağladıkları için nişan ve düğünler kış aylarında yapılıyor. Vatandaşlarımızın düğün, nişan gibi özel günlerinde planladıkları etkinliklerde elverişsiz hava şartlarından olumsuz yönde etkilenmemeleri bakımından bu çalışmayı hayata geçireceğiz. Kısa sürede vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı planladığımız düğün salonu ile halkımızın isteklerini gerçekleştirerek daha iyi hizmet sunmanın basamaklarını çıkıyoruz. Düğün salonu inşamızın vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
Mahallelilerden teşekkür
Encekler Mahalle Muhtarı Zeynel Helva da, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Muhtar Helva, 2016 yılında mahallelerine kanalizasyon ve içme suyu hattı gibi çalışmaların da yapılacağını belirterek Encekler Mahallesinin artık hizmet görmeye başladığını söyledi.