AK Parti Akseki İlçe Başkanlığı, Anneler Günü’nü gül dağıtarak kutladı.
AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Kaçar ve AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kamil Aytan’nın da katıldığı AK Parti Kula İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği Anneler Günü etkinliğinde, AK Parti Kula İlçe Başkanlığı, gül dağıtarak Anneler Günü’nü kutladı.
AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, annelerin sadece özel günlerde değil, yılın her gününde hatırlanması gerektiğini belirtti. Palabıyık yaptığı açıklamada şunları belirtti: "Üzerimizde ödenmez hakları bulunan; sevgi, fedakarlık ve sabırlarını hiçbir maddi değerle ölçemeyeceğimiz annelerimiz her zaman baş tacımızdır. Bizleri dünyaya getiren, büyütüp yetiştiren, sevgiyi, saygıyı öğreten, yaşamın en kutsal vazifesini yerine getiren annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, bütün annelere sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum."
Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Kaçar ise yaptığı açıklamada, "Annelerimiz sevgi, saygı ve değer bilincini bizlere ilk öğreten kişilerdir. Annelerimizden öğrendiğimiz sevgi, özveri ve hoşgörü, yaşamımız boyunca benimsememiz ve gelecek kuşaklara da öğretmemiz gereken ortak değerlerdir. Ana rahmine düştüğü andan itibaren evlatlarını sarıp sarmalayan ve her türlü tehlikeye karşı kol kanat geren, saçını evlatları için adeta süpürge eden değerli annelerimizin bu anlamlı gününü kutluyor, tüm annelere sağlık, mutluluk ve esenlikler dolu bir yaşam sürmeleri dileğiyle saygılar sunuyorum" dedi.