Kula Erkek Öğrenci Yurdu tarafından bu yıl 4’üncüsü gerçekleştirilen geleneksel kermes büyük ilgi görüyor. Kermesi Kula Kaymakamı Murat Güven ve AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Güzide İçen Kasap da ziyaret etti. AK Partili Kasap, kermeste öğrencilere destek olmak için alışveriş yaptı.
AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Güzide İçen Kasap, Kula’da Erkek Öğrenci yurdu tarafından düzenlenen kermesi ziyaret ederek yardım amaçlı alış veriş yaptı.
Kula’ya Aday Tanıtım toplantısı amacıyla gelen ve esnaf ziyaretleri yaptığı sırada Kula Erkek Öğrenci Yurdu tarafından düzenlenen 4’üncü Geleneksel Kermesi ziyaret eden AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Güzide İçen Kasap, yardım amaçlı olarak alışveriş yaptı.
Erkek Öğrenci Yurdu tarafından kurulan stantlarda incelemeler yapan Kasap, görevlilerden bilgiler alarak yardım amaçlı olarak yaptığı alışverişlerin herkes tarafında yapılmasının önemli olduğunu vurguladı. Kasap, "Kula’ya aday tanıtım toplantısı amacıyla geldik. Aday tanıtım toplantısından sonra yaptığım ziyaretler esnasında, Kula Erkek Öğrenci Yurdu tarafından kurulan 4’üncü Geleneksel kermese uğradık. Görevliler tarafından birbirinden güzel eşyalardan alışveriş yaparak Erkek Öğrenci Yurdu’na katkıda bulunmak istedik. Kulalı vatandaşlarımızın bu kermesi ziyaret ederek yurdumuza yararlı olacak yardım alışverişi yapmasını temenni ediyorum.” dedi.
KAYMAKAM GÜVEN DE KERMESİ ZİYARET ETTİ
Kula Kaymakamı Murat Güven de Kula Erkek Öğrenci Yurdu tarafından düzenlenen 4’üncü geleneksel kermesi ziyaret ederek, ’Hayırlı işler’ temennisinde bulundu. Kaymakam Murat Güven, kermeste görevliler ve yurt yöneticileri tarafından karşılandı.
Kaymakam Murat Güven kermeste bütün stantları dolaşarak çalışanlara hayırlı işler temennisinde bulundu. Daha sonra vatandaşlar ve yurt yöneticileri ile sohbet eden Kaymakam Güven, çalışmalar hakkında bilgi aldı.