AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, davetli olarak katıldığı düğünde yaptığı espri ile çevresindekileri güldürdü. Takısını hediye sandığına atan Aydemir, ’’Seçimlere az bir zaman kaldı. Ben oyumu kullanıyorum" dedi.
AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Sarıgöl Yeniköy Mahallesi Muhtarı Niyazi Akçam’ın kızı Feray Akçam’ın düğün törenine katıldı. Düğün töreni öncesi AK Parti Sarıgöl İlçe Başkanlığını ziyaret eden Aydemir, AK Parti Sarıgöl İlçe Başkanı Muhammet Toy ve yönetim kurulu tarafından karşılandı ve bir süre ilçe binasında partililerle sohbet etti. İlçe yöneticileri ile Yeniköy Mahallesi Muhtarı Niyazi Akçam’ın düğün meclisine katılan Aydemir, geleneklere uygun olarak hediye sandığına zarfa koyduğu takısını attı. ’’Seçimlere az bir zaman kaldı. Ben oyumu kullanıyorum. Vatana ve millete hayırlı olsun" diye espri yapan Aydemir, düğüne katılanları güldürdü.
Sarıgöl’de yaşatılan geleneği anlatan AK Parti Sarıgöl İlçe Başkanı Muhammet Toy ’’Bizim buralarda uzun zamandır davetliler hediyelerini zarfa koyarak sandık içerisine atarlar. Bu bir gelenek haline geldi’’ diye konuştu.