Manisa’nın Selendi ilçesi Yıldız Mahallesinde ikamet eden ve 4 çocuktan üçünün engelli olduğu Kat ailesinin imdadına AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ yetişti.
AK Parti Selendi İlçe Kadın Kolları Başkanı Seher Yiğit tarafından ziyaret edilen kendisi de evlendikten sonra engelli olan 1 çocuk annesi Aysel Akıncı ile erkek kardeşleri 15 yaşından sonra engelli olan Şenol Kat ile Veysel Kat’ın akülü araç istekleri yerine getirildi.
Seçim çalışması için Selendi ilçesine gelen AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ’a Kadın Kolları Başkanı Seher Yiğit tarafından istenilen akülü aracı kısa sürede aileye teslim edildi. AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ tarafından gönderilen Akülü araç, AK Parti Manisa Milletvekili adayı Güzide İçen Kasap, İlçe Başkanı Muharrem Sezer ve yönetim kurulu üyeleri, İl Kadın Kolları Yönetim kurulu üyesi Güzin Pekiyi, Kadın Kolları Başkanı Seher Yiğit ve Yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Barış Karagöz ve yönetimi, AK Parti Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Bozdoğan, Belediye Eski Başkanı Mürsel Uçan, Belediye Meclis üyeleri ve kalabalık partililer tarafından engelli ailenin bulunduğu Yıldız Mahallesindeki evinde teslim edildi.
Duygusal anların yaşandığı evde konuşan İlçe Başkanı Muharrem Sezer, "Vekilimizin ilçemize geldiği gün kendisinden Kadın Kolları Başkanımız tarafından akülü araç talep edilmiş ve bu talebi Milletvekilimiz Selçuk Özdağ tarafından olumlu karşılanmış. Şimdi bizlerde milletvekilimizin selamını iletmek ve bu kardeşlerimizin kullanması için aracını kendisine teslim etmek için buradayız. Biz AK Parti olarak engelli kardeşlerimize her zaman sahip çıkıyoruz, sahip çıkmaya da devam edeceğiz. Partimiz engelliler konusuna hassasiyetle yaklaşmakta ve çıkardığımız yasalarla da onlara verdiğimiz önemi göstermektedir. Ayrıca engellilerimizin topluma kazandırılması noktasında da hep birlikte çaba sarf ediyoruz. Bundan sonra da AK Parti olarak engellilerimize her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. En kısa sürede kendisine çamaşır makinesi de hediye edeceğiz" dedi.
Konuyla ilgili konuşan engelli kardeşlerin annesi Eşe Kat ise, "Milletvekilimize teşekkür ediyorum Allah razı olsun. Kısa sürede isteğimizi yerine getirdiler evlatlarımın duasını aldı" diyerek teşekkür etti.