AK Parti Manisa Milletvekili ve 3. sıra milletvekili adayı Selçuk Özdağ, Kula ilçesinin MHP’li Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’u eleştirdi. Tosun’un seçimlerin üzerinden bir yıldan fazla zaman geçmesine rağmen ağır çalıştığını söyledi. Kula’ya yapılacak olan hastane inşaatı için belediye tarafından gösterilen yerin hala bakanlığa tesliminin yapılmadığını kaydeden Özdağ, belediyenin arsayı teslim etmesi halinde hastanenin en kısa sürede tamamlanıp hizmete gireceğini söyledi.
Seçim çalışmaları kapsamında Manisa’nın Kula ilçesine gelen Manisa AK Parti Milletvekili ve 3. sıra milletvekili adayı Selçuk Özdağ Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’u eleştirdi. Özdağ, "Yerel seçimlerin ardından 1 yıla aşkın bir sürenin geçmesine rağmen Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ağır devir çalışıyor" dedi.
7 AYDIR ARSAYI BAKANLIĞA DEVRETMELERİNİ BEKLİYORUZ
Özdağ, "Kula’ya gelince bir arsa beğendik. Sağlık Bakanlığı arsada incelemeler yaptı daha sonra MHP’li Belediye Başkanı dedi ki ’Bir yerimiz daha var orayı da sizleri göstermek istiyoruz’ İlçe başkanı Ahmet Palabıyık ayrıca belediye meclis üyeliği görevini de sürdürüyor. İtiraz etti ’Bu gösterdiğiniz yer çok hisseli kısa zamanda çözemezsiniz’ demesine rağmen ’hayır biz belediye olarak bu arsanın sorununu hemen çözeceğiz’ dedi. 7 ay geçti hala çözemediler. Hala askıya çıkamadılar. Ben buradan söz veriyorum benim adım Selçuk Özdağ askıya çıksınlar versinler arsayı, ihalesini yapalım söz veriyorum hemen hastaneyi yapacağım. Orada çocuklarınız çalışacak. Hemşireler doktorlar olacak. Hastanenin etrafında eczaneler, iş yerleri olacak." diye konuştu.
ORGANİZE SANAYİYİ KULA’YA KURACAĞIZ
Organize sanayi bölgesi için çalışmaların başladığını söyleyen Özdağ, “Buradan tüm Kula’ya söz veriyorum. Buradaki tüm engelleri aşsınlar 2 yıl içerisinde karma organize sanayi bölgesinin faaliyete geçmesi için çalışacağım. Yanımızda Salihli’yi görüyorsunuz orası doldu 2’nci etaba başladılar. Kula’da yapacağımız Karma Organize bölgesinde 2 bin çocuğumuz çalışacak. Sizin çocuklarınız çalışacak." dedi.