VakıfBank, Manisa’nın Alaşehir Ziraat Odası ile imzaladığı protokol kapsamında, oda üyesi tarımsal üreticilere özel kredi paketleri sunacak. VakıfBank’ın kredi paketlerinde, oda üyelerinin her türlü tarımsal faaliyet ihtiyaçları karşılanacak ve gelir akışlarına göre kendilerine özel ödeme planları hazırlanacak.
VakıfBank ile Alaşehir Ziraat Odası arasında kredi protokolü imzaladı. Protokol Alaşehir Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk ile Vakıfbank Alaşehir Şube Müdürü Oktay Üstüntaş arasında imzalandı. Protokol kapsamında oda üyeleri, bitkisel üretimden hayvancılığa, arazi alımından traktör ve ekipmana kadar her türlü tarımsal faaliyete yönelik ihtiyaçlarını, VakıfBank kredileri ile uygun koşullarda karşılayabilecekler.
HASAT DÖNEMİ ÖDEMELİ KREDİLER
Tarım bankacılığı alanında sunduğu avantajlı uygulamaları ile tarım üreticilerinin hayatını kolaylaştıran VakıfBank, bünyesindeki uzman ekipleriyle yerinde analizler yapıyor ve kişiye özel çözümler sunuyor. Hasat dönemi ödemeli krediler ile tarımsal üreticilere ödeme kolaylığı sağlayan VakıfBank, aynı zamanda üreticilere danışmanlık hizmeti de sunuyor.
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) ve Tarım Bakanlığı’nın hibe destekli kredilerinin yanı sıra tarımla ilgili her alanda üreticiler, VakıfBank’ın uzman ekipleri tarafından bilgilendiriliyor. Bitkisel üretimden süt ve besi hayvancılığına, kümes hayvancılığından balıkçılığa kadar her türlü tarımsal faaliyet yapan üreticilere destek veren VakıfBank, çeşitli hasarlara karşı tarımsal varlıklarını sigortalamak isteyenlere TARSİM Tarım Sigortası hizmeti de sunuyor.
HASADI BEREKETLİ GEÇEN ÜRETİCİLERE ALTIN HESABI
Üreticinin tarımsal amaçlı ihtiyaçlarına yönelik esnek ürün yelpazesini sürekli geliştiren VakıfBank’tan bir yenilik daha! Birikimini altın hesabında değerlendirmek isteyen Alaşehirli üreticiler, en yakın VakıfBank şubesinde hesap açtırarak tasarrufunu altın olarak yapabilecek, herhangi bir sebeple nakit paraya ihtiyaç duyduklarında ise hesabındaki altını TL’ye çevirerek aynı gün çekebilecek.