Kula 4 Eylül Özmen Ahmet Sabahat İlköğretim Okulu ana sınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan yılsonu gösterinde gerçekleşen sürpriz Anneler Günü kutlamasında duygu dolu anlar yaşandı.
Kula Yunus Emre Kent Meydanındaki Kültür Merkezi Toplantı Salonunda küçük öğrencilerin annelerine hazırladığı, birbirinden güzel oyunlar ve sürpriz Anneler Günü kutlaması salonda duygusal anlar yaşanmasına neden oldu. 45 minik çocuğun annelerine olan sevgilerini anlatmaları ve annelerini sevdiklerini söylemesi anneler tarafından yaşlı gözlerle izlendi.
Kula 4 Eylül Özmen Ahmet Sabahat İlköğretim okulu ana sınıfı öğretmenleri Emel Okumuş ve Keriman Çetin Yiğen’in hazırladığı yılsonu gösterisi ve annelere sürpriz programı büyük beğeni topladı. Minik öğrencilerin annelerine yönelik hazırlanan programda konuşan Kula 4 Eylül Özmen Ahmet Sabahat Özmen İlköğretim Okulu Müdürü Enver Ay, 2014-2015 eğitim öğretim yılının sona yaklaşılması ile birlikte ana sınıfı öğrencilerimizin yıl boyunca öğrendiklerini sergilemesi ve annelerine sürpriz gösteriler yapmasından ötürü mutluluk duyduğunu kaydederken, okul öğrencilerinin bu tip programları başarı ile gerçekleştirebilmelerinin de kendilerini çok mutlu ettiğini ifade etti.
Programı hazırlayan Anasınıfı öğretmenleri Emel Okumuş ve Keriman Çetin Yiğen’in öğrencilerinin annelerine hazırladığı programda, 4 Eylül Özmen Ahmet Sabahat Özmen İlköğretim Okulu ana sınıfı 45 öğrencisi 1,5 saatlik programda şiirler, şarkılar söylediler ve anne sevgisini anlattılar. Programı izleyen anneler ise çocuklarının performanslarını fotoğraflayarak ölümsüzleştirdiler.
Program sonunda ana sınıfı öğrencileri arasında yapılan Monami Pastel Boya yarışmasında dereceye giren minik öğrenciler ana sınıfı öğretmenleri tarafından başarı belgeleri ile ödüllendirildi.