Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Kula 80. Yıl Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü’ne bağlı Umut evinde kalan Celal Bayar Üniversitesi Halkla ilişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi 29 yaşındaki Burcu Gül, girdiği EKPSS sınavında 82 puan alarak 2. tercihi olan Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne memur olarak atandı.
Memurluğa atanan Burcu Gül, Vali Erdoğan Bektaş’ı makamında ziyaret ederek hem sevincini paylaştı, hem de kendilerine sunulan hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Ziyarette, Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan, Kula 80. Yıl Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Seyfettin Erkaya da bulundu.
Ziyarette konuşan Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan, “Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Kula 80. Yıl Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğüne bağlı Umut Evinde kalan Celal Bayar Üniversitesi Halkla ilişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi olan 29 yaşındaki Burcu Gül girdiği EKPSS sınavında 82 puan alarak 2. tercihi olan Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne memur olarak atandı Kurumlarımızda barınan tüm çocuk ve engellilere hizmet sunmaktayız. Fırsat verildiğinde yaşadığımız bu tür başarı hikayelerine tanık olmaktan mutluluk duymaktayız. Hedefimiz, kurumumuzda kalan bütün çocuklarımızın ve engellilerimizin kendi ayakları üzerinde durmalarını sağlamaktır” diye konuştu.
Kurumda kalmakta olduğundan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Burcu Gül de, bu imkânı kendisine kurumun kazandırdığını belirterek, hem üniversite, hem de memuriyeti kazanmasındaki yardımlarından dolayı başta il müdürü ve kurum müdürü olmak üzere diğer personelin desteklerinden dolayı minnettar olduğunu söyledi.
Vali Erdoğan Bektaş da ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirterek, “Kızımıza memurluk hayatında başarılar dilerim. Kendisi gördüğüm kadarıyla çok azimli ve gayretli. Başarısından dolayı bir kez daha kutluyorum” dedi.