Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili Adayı Av. Zeynel Balkız Akhisar’da esnaf ziyareti yaptı.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayları Hasan Eryılmaz, Yaşar Coşkun, Osman Oktay ile birlikte Akhisar’daki muhtarlar toplantısına katılan Milletvekili Adayı Balkız, Akhisar’daki ziyaretlerine Akhisar’ın Ballıca ve Zeytinliova Mahallelerinde devam etti.
Ziyarette Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adaylarına yoğun ilgi gösterildi.
İlk ziyaret Ballıca’ya yapıldı. Buraya gelişlerinde mahalle muhtarı ve vatandaşlar tarafından çiçeklerle karşılanan Başkan Ergün ve MHP’li adaylar, Mustafa Kındıroğlu isimli bir vatandaşın davetini geri çevirmeyip evine konuk oldular. Burada hazırlanan yer sofrasında hep birlikte yemek yiyen Başkan Ergün, Zeynel Balkız ve beraberindekiler daha sonra mahallede bulunan kahvehaneleri ve esnafı gezerek vatandaşları selamladılar.
Esnafın isteklerini dile getirdiği ziyarette Balkız, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizler sağlam bir ekonomik programla geliyoruz. Adaletli ve hakkaniyet çerçevesinde sizlere eşit hizmetler sunacağız. Yeni işyeri açan esnafa 5 yıl vergi alınmayacak. Vergi yükü iyileştirilecek. Her aileden bir kişiye iş istihdamı sağlanacak. Bu istekleriniz sizin tertemiz helal oylarınızla olacak. Helal oylarınızın sayılıp korunması da bizim teşkilatlarımızın görevidir. Sizin helal oylarınızı da korumak bizim görevimizdir” dedi.
Başkan Ergün ve MHP Manisa Milletvekili Adayları Ballıca ziyaretinin ardından Zeytinliova’ya hareket etti. Yol güzergâhında bulunan Bünyaniosmaniye’de vatandaşlar seçim otobüsünün önünü keserek Başkan Ergün ve adaylara tezahüratlarda bulundu. Akhisar’dan aldığı destek sözü ile Balkız buradaki programını bitirdi ve Manisa merkeze geçti.