Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili Adayı Av. Zeynel Balkız seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini Alaşehir ilçesiyle sürdürdü.
MHP Manisa Milletvekili adayı Av. Zeynel Balkız Alaşehir ziyaretinde Yeşilyurt Mahallesinde Sacettin Akçay’ın torununun sünnet törenine katıldı. Balkız, sünnet çocuğunu ve ailesini tebrik ederek, buradan Yeşilyurt Mahallesi teşkilat mensuplarını ziyaret etti.
MHP Alaşehir İlçe Başkanı Hüseyin Somun, İbrahim Gülcü, Mehmet Gülcü, Belediye Meclis üyeleri ve teşkilat mensupları tarafından karşılanan Balkız burada yaptığı konuşmasında MHP’nin iktidarında çiftçinin durumunun iyileştirilerek, mazotun 1,75 TL’den verileceğini, girdi maliyetlerinin azaltılarak, hayvancılıkta teşviklerin artırılacağından bahsetti.
Milliyetçi Hareket Partisinin bölgeye verdiği değerin büyük olduğu ve bölgeye yakın Salihli ve Alaşehir Killik’ten iki milletvekili adayı olduğunu ifade eden Balkız, “Sorunlarınız bizim sorunumuz dertleriniz bizim derdimiz. Sizin içinizden gelen bölgenin iki evladı olarak sizlere eşit adaletli ve hakkı gözeten bir hizmet sunacağız. Sizlerden kopmadık kopmayacağız. Sizlere bir telefondan daha yakınız. Çünkü yakınlık bağlarımız var. Hizmet ve adaletin tesisi için enerjimizi sarf edeceğiz.” dedi.
Hedeflerinin iktidar olduğunu kaydeden Balkız, iktidar olduklarında çiftçinin, esnafın, işçinin, emeklinin ve memurun sorunlarını çözecek ekonomik bir program uygulayacaklarını söyledi. Balkız konuşmasını, 7 Haziran’daki seçimlerde toplumun refahı için oy kullanılmasını ve MHP’nin desteklenmesini isteyerek bitirdi.
Yeşilyurt’taki temaslarını tamamlayan Balkız daha sonra, Alaşehir merkezde Necip Necipoğlu’nun oğlu İsmail Necip Necipoğlu’nun nikah törenine katıldı. Balkız genç çiftlere saygı ve sevgiyle geçirecekleri bir ömür dileyerek mutluluklar temennisinde bulundu.