Şehzadeler Belediyesi, PTT 1. Lig’in 33. haftasında Pazar günü deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak olan Manisaspor’a otobüs desteğinde bulunacak.
Manisaspor’un kader maçı olarak nitelendirilen maçta taraftarların tribünde yer alması amacıyla Manisa’dan 10 taraftar otobüsü, 1 basın aracı Denizli’ye hareket edecek. Yeni kurulan bir belediye olmalarına rağmen göreve geldikleri günden bu yana Manisaspor’un destekçisi olduklarını söyleyen Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, tüm Manisalıları Manisaspor’a destek olmaya davet etti. Bu zorlu maçta siyah-beyazlılara başarılar dileyen Başkan Çelik, “Manisa’nın en önemli markalarından olan Manisasporumuz, Pazar günü Denizli’de kader maçı olarak niteleyebileceğimiz bir maça çıkıyor. Biz de Şehzadeler Belediyesi olarak takımımıza güveniyoruz ve ekibimizi deplasmanda yalnız bırakmamak amacıyla Manisasporlu taraftarlarımıza 10 otobüs tahsis ediyoruz. Ayrıca Manisaspor basınına da, takımımızı deplasmanda takip edebilmeleri için 1 otobüs temin ettik. Eminim ki Manisalılar tahsis ettiğimiz otobüslerle, takımının yanında olarak, bu zorlu deplasmanda futbolcularımıza sonuna kadar destek verecek ve takımız bu maçta puan ya da puanlarla dönecektir. Tüm kalbimizle Manisaspor’un yanındayız.” dedi.
ALTAN ÇAKICI’DAN TEŞEKKÜR
1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Altan Çakıcı, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e teşekkür etti. Ömer Faruk Çelik’in her zaman Manisaspor’un ve Tarzanların yanında olduğunu ifade eden Çakıcı, “Denizli deplasmanına gitme konusunda en önemli sorunumuz ulaşım sorunuydu. Bu konuyu çözmek için Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in kapısını çaldık. Başkanımız talebimizi kırmadı ve taraftarlarımıza 10 otobüs tahsis etti. Başkanımız bu konuda üzerine düşeni yaptı. Görev sırası Manisalılar ve taraftarlarımızda. Biz bu deplasmanda başkanımızın da desteğiyle takımımızın sonuna kadar destekçisi olacağız” diye konuştu.