Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, iki gün önceki Adiloba Mahallesi ziyaretinde karşılaştığı bedensel engelli Semiha Yüksel’e (30) verdiği sözü yerine getirerek, genç kıza tekerlekli sandalye gönderdi.
Başkan Yaralı’nın talimatıyla satın alınan tekerlekli sandalye, Belediye İşletme ve İştirakler Müdürü İsmail Rahat tarafından Adiloba’ya götürülerek Semiha Yüksel’e teslim edildi. İsmail Rahat, burada yaptığı açıklamada Başkan Yaralı’nın talimatı ile Semiha Yüksel’in tekerlekli sandalyesini getirerek kendisine teslim ettiklerini ifade etti. Semiha’nın annesi Adalet ve Babası Halil Yüksel Başkan Hüseyin Yaralı’ya teşekkür ederek, “Başkanımız her türlü sorunumuzla yakından ilgileniyor. Sağ olsun, Allah razı olsun” dedi.
1 yaşında geçirdiği sarılık hastalığı nedeniyle vücudunda meydana gelen kas kasılmasından dolayı el ve ayaklarını kullanamayan Semiha Yüksel de Başkan Yaralı’ya teşekkür etti.
Başkan Yaralı’nın kendisi için gönderdiği tekerlekli sandalyeyi görünce çok sevindiğini ifade eden Yüksel, engelli vatandaşların engelliler haftasını da kutladı.