Halitpaşa Mahallesini ziyaret eden Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, çok amaçlı kapalı pazar yeri yapılacak alanda yağmur altında incelemelerde bulundu.
Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak amacıyla başkan yardımcısı Cevdet Aydın ile birlikte Halitpaşa’ya gitti. Burada çok amaçlı kapalı pazar yeri yapılacak olan ve geçmişte belediye şantiyesi olarak kullanılan alanda incelemelerde bulunan Yaralı, havanın yağışlı olması nedeniyle bölgeyi şemsiye ile dolaştı.
Yaralı, Halitpaşa Mahallesinde yazlık-kışlık düğün salonu, kapalı pazar yeri, kafeterya ve spor sahalarının da içinde bulunduğu dev bir sosyal tesis inşa edeceklerini belirterek şunları kaydetti: “Çok amaçlı olarak da kullanılabilecek bir kapalı pazar yeri inşa edeceğiz. Halitpaşalı vatandaşlarımız olumsuz hava koşullarına rastlayan düğün ve cemiyetlerini burada yapabilecek. Önümüzdeki günlerde bu alandaki çalışmamızı da inşallah başlatacağız. Halitpaşa’nın sosyal donatı alanındaki tüm ihtiyaçlarını karşılayacağız.”
DEV TESİS
Halitpaşa’daki eski okul binasının bulunduğu alana dev tesisler inşa edeceklerini söyleyen Yaralı, şu bilgileri verdi: “Bu bölgeye kapalı bir düğün salonu yapacağız. Bunun yanında yazlık düğün salonumuz da yer alacak. Mahallemizde geçmiş yıllarda yapılmış bir düğün salonu var. Ancak ömrünü tamamlamış, ihtiyaca cevap veremeyecek duruma gelmiş. Yine bu alana, gençlerimize daha önce sözünü verdiğimiz halı saha ve diğer spor sahaları kuracağız. Saruhanlı’da hayata geçirdiğimiz sosyal tesislerin bir benzerini Halitpaşa’ya kazandıracağız. En kısa sürede bu projemizi gerçekleştireceğimize inanıyorum.”