AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Kırkağaç ilçesinde sağanak yağışa rağmen esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek partisine destek istedi. Ziyaret sırasında vatandaşlar Baybatur’a yoğun ilgi gösterdi.
AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, seçim çalışmaları kapsamında Gittiği Kırkağaç’ta önce partisinin ilçe teşkilatını ziyaret etti. AK Parti Kırkağaç İlçe Başkanı Ömer Öztürk ve partililerle bir süre ilçe teşkilatında sohbet eden Baybatur, 7 Haziran seçimlerinin önemine değindi. Güçlenen ve büyüyen Türkiye’yi eski günlere tekrar götürmek isteyenlerin olduğunu ifade eden Baybatur, “Bu seçimler hem Kırkağaç ilçemiz hem Manisa’mız hem de ülkemiz için çok önem teşkil eden seçimlerdir. Güçlenen ve büyüyen Türkiye’yi eski günlere götürmek isteyenler var. AK Parti iktidardan gitsin de vatandaşın hali ne olursa olsun istiyorlar. Ne CHP ne de MHP tek başına iktidar olacak güçte değiller. Eski Türkiye’ye özlem duyanlar akıllarınca CHP ve MHP koalisyon yapsın HDP’de meclise girerse dışarıdan destek versin istiyorlar. Bu aklı da bunlara paralelciler veriyor. Bunun içindir ki seçime kadar çok çalışmamız lazım. Türkiye’nin gelişmesini ve büyümesini istemeyenlere fırsat vermemeliyiz. Her bir vatandaşımıza Milliyetçi Hareket Partisinin de ortağı olduğu biz den önceki ANASOL-M hükümeti zamanında yaşanan sıkıntıları bir bir anlatmalıyız. Memurun, işçini, esnafın, çiftçinin ne sıkıntılar çektiğini, meydanlarda eylem yaptıklarını, esnafın başbakanlıkta yazar kasa fırlattığını, bir gecede faizlerin yüzde 7 bin 500’ler seviyesine nasıl çıktığını, bankaların içinin nasıl hortumlandığını, IMF’den bir milyar dolar borç para almak için o dönemin başbakanlarının el divan pençe durarak nasıl yalvardığını bu aziz milletimize anlatmalıyız. AK Parti iktidarı ile birlikte ülkeye güven ve istikrarın geldiğini, IMF’ye olan 23.5 milyar dolar borcumuzu ödemekle kalmayıp IMF’ye 5 milyar dolar borç para verir hale geldiğimizi, kendi tüfeğimizi, kendi tankımızı, kendi helikopterimizi, kendi, insansız hava aracımızı yaptığımızı anlatmalıyız. Burada, bu kutsal davanın birer neferi olarak hepimize çok büyük görevler düşüyor.” dedi.
İlçe Teşkilatına yaptığı ziyaretin ardından Baybatur, kendisine eşlik eden AK Parti Kırkağaç İlçe Başkanı Ömer Öztürk ve Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz ile birlikte vatandaşları ve pazarcı esnafını ziyaret ederek, 7 Haziran seçimlerinde partisine destek istedi. Zaman zaman kısa sohbetlerin de yapıldığı ziyaretlerde vatandaşlar Baybatur’a yoğun ilgi gösterdi.
Baybatur, Kırkağaç ilçesindeki çalışmalarını Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz’ü makamında ziyaret ederek tamamladı.