AK Parti Manisa Milletvekili 4. sıra adayı Murat Baybatur, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Kula’da, partinin kurulduğu günden bu yana görev yapmış eski ilçe başkanları, gençlik kolları başkanları, kadın kolları başkanları ve partililer ile toplantı yaptı. Birlik ve beraberlik mesajları veren Baybatur, yeni Türkiye yolunda canla başla çalışılması gerektiğini söyledi.
Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Manisa Milletvekili 4. sıra adayı Murat Baybatur, seçim çalışmalarına Kula’dan devam etti. Kula AK Parti ilçe başkanlığı yapmış eski başkanlar, gençlik kolları ve kadın kolları başkanları ve eski yöneticiler ile istişare toplantısına katılan Baybatur, 7 Haziran tarihinde yapılacak olan genel seçimler ile ilgili eski başkanlar ve yöneticiler ile bilgi alışverişinde bulundu. Baybatur burada yaptığı konuşmada, "Yeni Türkiye yolunda atacakları büyük adımlarda herkesin birlik beraberlik içerisinde tek yumruk, tek vücut olarak bu seçimlerde canla başla çalışması gerekiyor. Eski ilçe başkanlığı yapmış ve yöneticilik yapan siyasilerin 7 Haziran tarihinde yapılacak olan milletvekilliği genel seçimlerinde çok fazla etkisinin olacağını düşünüyorum. Partimiz kurulduğu günden bu yana kadar ilçe başkanlığı ve partimizden belediye başkanlığı yapanlar ile bir araya gelerek projelerimizi paylaşıyoruz. Projelerimize başkanlarımızın da yorumlarını alarak Yeni Türkiye yolunda büyük imzalar atmaya hazırlanıyoruz.” dedi.
Baybatur’un yaptığı toplantıya AK Parti Manisa Milletvekili 5. sıra adayı Şule Tunalı ve Kula eski Belediye Başkanı Selim Aşkın da katıldı.
BAYBATUR ESNAFI ZİYARET ETTİ
Baybatur, AK Parti Kula İlçe Başkanlığında eski başkanlar ve eski yöneticiler ile yaptığı toplantının ardından Kula esnafını ziyaret ederek istek ve arzularını dinledi. Esnaf tarafından sevgi ile karşılanan Baybatur, esnafları tek tek ziyaret ederek 7 Haziran seçimlerinden sonra yapacağı projeleri paylaştı ve vatandaştan destek istedi. Baybatur, 7 Haziran tarihinde yapılacak olan genel seçimlere kadar ulaşılmayacak vatandaş, sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağını ifade etti.
Baybatur’un esnaf ziyaretine AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, Kula Eski Belediye Başkanı iş adamı Selim Aşkın, eski ilçe başkanları, eski yöneticiler, belediye meclis üyeleri ve partililer de eşlik etti.