Yunusemre Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Yunusemre Belediyesi sınırları içerisinde bulunan park ve bahçelerde temizlik ve bakım çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. ‘Daha Temiz ve Daha Yeşil Bir Yunusemre’ sloganıyla çalışmalara ağırlık verdiklerini vurgulayan Yunusemre Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Elif Meriçer, “Vatandaşlarımızın stres atmak için tercih ettikleri park ve bahçelerimizin hem temiz hem de yemyeşil bir görünüme kavuşması için gece gündüz demeden çalışıyoruz.” dedi.
Yunusemre Belediyesi’ne bağlı ekipler, Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla Yunusemre Belediyesi’ne devredilen parkların bakım ve onarımını sağlarken, mahalle aralarında bulunan ve kötü görüntüye neden olan otlar ile kaplı alanlarda da temizlik çalışmaları devam ediyor.
Yunusemre Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Elif Meriçer, Temizlik İşleri Müdürü Halil İbrahim Özcan ile beraber ekiplerin yaptığı çalışmaları yerinde inceleyerek, park ve bahçelerin çalışmalarının tüm hızıyla sürdürüldüğünü kaydetti.
Park ve Bahçeler Müdürü Meriçer, “14 Nisan 2015’teki Büyükşehir Belediyesi Meclis kararıyla devir edilen parkların bakım ve onarım çalışmaları devam etmektedir. 5 ekip tüm mahallelere dağılıp mahalle mahalle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sulama ekiplerimiz gece çalışıyor. Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Çerçi’nin talimatları ile vatandaşlarımızın stres atmak için tercih ettikleri park ve bahçelerimizin hem temiz hem de yemyeşil bir görünüme kavuşması için gece gündüz demeden çalışıyoruz.“ dedi.
“TEMİZ VE YEŞİL BİR YUNUSEMRE İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR”
Temizlik İşleri Müdürü Halil İbrahim Özcan ise Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ile beraber ortak çalışma yaptıklarını belirterek, “İlk başta Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri parkları biçiyorlar. Ardından bizde Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak parkların temizliğini gerçekleştiriyoruz. Yunusemre sınırları içerisinde öncelikli olarak sorunlu parklardan başladık. Yunusemre Belediyesi bünyesindeki parkların hepsinde çalışmalar gerçekleştirip Temiz ve Yeşil Bir Yunusemre için tüm çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.