Sezonu çifte kupayla kapatarak tarihi bir başarıya imza atan Manisa Büyükşehir Belediyespor, yaz spor okulları çalışmalarına hızlı başladı. Bu sene futboldan, voleybola, yüzmeden, okçuluğa yedi ayrı branşta yaz okulu açan Büyükşehir Belediyespor’da, eğitim verecek öğretmenler bir araya gelerek hazırlıklar hakkında toplantı yaptı.
Her yıl olduğu gibi bu yılda yaz okullarına büyük katılım bekleyen Manisa Büyükşehir Belediyespor, hazırlıkları tamamladı. Futbol, basketbol, voleybol, yüzme, okçuluk, cimnastik ve tenis branşlarında yaz okulu açan Büyükşehir Belediyespor’da, bu branşlarda eğitim verecek öğretmenler Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Orhan Haşim Elmalı’nın da katıldığı toplantıda hazırlıklar ve çalışmalar değerlendirildi.
Yapılan hazırlıklarla ilgili bilgi veren Elmalı, “Manisa Büyükşehir Belediyespor 14 ayrı branşta yaptığı faaliyetlerle ve elde ettiği başarılarla önemli bir marka haline gelmiştir. Artık ulusal platformda tanınan ve takdir edilen bir kulüp yapılanmamız var. 2 binin üzerinde çocuğumuza ve gencimize spor yaptırıyoruz. Yılın 12 ayına yayılmış faaliyetlerle Manisa ve ülke sporuna önemli sporcular kazandırıyoruz. Yaz Spor Okulları da sporcu havuzu olması ve çocuklara spor kültürü ve sevgisi aşılanması bakımından çok önemli. Bütün ekibi kutluyor ve başarılar diliyorum” dedi.
KAYITLAR DEVAM EDİYOR
Manisa Büyükşehir Belediyespor Altyapı Koordinatörü İsmail Özer de yaz okulu kayıtlarının devam ettiğini belirterek, “Şu ana kadar yaz okullarımıza büyük ilgi olması bizleri mutlu etti. Manisa Büyükşehir Belediyespor markası ve güvencesi altında, alanında uzman hocalar eşliğinde yapılacak faaliyetlere tüm çocuklarımızı ve gençlerimizi bekliyoruz. Kayıt yaptırmak isteyen ailelerimiz Uncubozköy’de bulunan Halil Onultmak Spor Tesisleri’mize gelerek kayıt büromuza başvurabilirler” şeklinde konuştu.