Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili Adayı Tur Yıldız Biçer, Kula ilçesinde medya kuruluşlarını ziyaret ederek seçim çalışmalarını paylaştı.
7 Haziran tarihinde yapılacak olan genel seçimlere hız kesmeden devam ettiğini belirten Biçer, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar ortadadır. İktidara yürüyüşümüze adaylarımız ile birlikte ara vermeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yaşanılabilir bir Türkiye için elimizi taşın altına koyarak vatandaşlarımıza güzel hizmetler vermek için hazırız. Cumhuriyet Halk Partisi iktidar olduğunda ’Yaşanılabilir Bir Türkiye’ olarak her vatandaşımıza eşit şekilde hizmet verecektir.” dedi. Kula ilçesinde ve mahallelerinde 10 bin oy hedeflediklerini kaydeden Biçer, "2011 seçimlerinde oyumuz yaklaşık 7 bin 500 civarında. Biz bu oyumuzu arttırarak iktidara yürümek istiyoruz. Yerel seçimlerde yapılan hatalar 7 Haziran genel seçimlerinde yaşanmayacak" diye konuştu. Biçer, iktidara gelmeleri halinde kapatılan belediyeleri yeniden kuracaklarını ifade etti.
CHP Manisa Milletvekili Adayı Tur Yıldız Biçer daha sonra Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı ve yönetimini ziyaret etti. Başkan Ali Yiğen’den kooperatifin çalışmaları ve esnafın durumu ile ilgili bilgi alan Biçer, ardından esnaf ziyaretlerinde bulundu.