Aralık ayında milletvekili adaylığı için yola çıkan CHP Manisa Milletvekili adayı adayı Hakan Tatar, Manisa’nın tüm ilçelerine iki kez ziyaret etti.
Manisa’nın tanınmış simalarından CHP’li Hakan Tatar, CHP Manisa Milletvekili aday adaylığı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Tatar, Manisa’nın 15 ilçesiyle merkezdeki iki ilçede tüm teşkilatları, iki kez ziyaret ederek teşkilat üyeleri ve vatandaşlarla bir araya geldi. Gittiği her yerde partililerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Tatar, hedefleri ve yapacağı hizmetlerle ilgili bilgiler verdi. CHP’de ön seçimlerin 29 Mart’ta gerçekleştirileceğini hatırlatan Hakan Tatar, “Amacım ön seçimde üyelerimizin teveccühüyle ilk sırada yer almaktır. Bu amaçla çalışmalarıma devam ediyorum. Türkiye’nin ve Manisa’nın CHP’ye ihtiyacı var. Ben buna inandım için var gücümle çalışıyorum.” diye konuştu.
HAKAN TATAR KİMDİR?
23 Temmuz 1971’de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara ve Manisa’da tamamladı. Yükseköğrenimini yapan Hakan Tatar, inşaat mühendisi olarak mezun oldu. Askerlik görevini Bursa’da yedek subay olarak yaptı. 2006 yılında kendi inşaat şirketini kurdu. 1995 yılından bu yana Cumhuriyet Halk Partisi’nin içinde olan Tatar, 2010 yılında il kongresinde il yönetime talip oldu. 2014 yılı yerel seçimlerinde Şehzadeler ilçesinde belediye meclis üyesi olarak başkanlık kontenjanından 1.sıra adayı olarak seçimlere katıldı. Hakan Tatar, evli ve iki çocuk babasıdır.