Cumhuriyet Halk Parti’si (CHP) Manisa 3. sıra milletvekili adayı Tur Yıldız Biçer toplumun her kesiminin derdini dinlemeye devam ediyor. Köprübaşı ilçesinde çilek üreticileri ile tarlada buluşan Biçer, üreticilerin sıkıntılarını dinleyerek çiftçinin vergi yükünün hafifletilmesi gerektiğini söyledi.
CHP Manisa İl Teşkilatı tarafından yapılan ön seçimde CHP’nin 3. sıra milletvekili adayı olan Dr. Tur Yıldız Biçer seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. 1 Mayıs İşçi Bayramını inşaat işçileri ile birlikte geçiren ardından Alaşehir’deki Sarıkız maden suyu işletmelerinde çalışanlarla bir araya gelen Tur Yıldız Biçer çileğiyle ünlenen Köprübaşı ilçesinde bir çilek tarlasına girerek çilek üreticilerinin sıkıntı ve dertlerini dinleyerek gününü tarlada geçirdi.
Çilek üreticilerinin ve toplayıcılarının dertlerini dinleyen ve üreticilerin çok zor şartlar altında üretim yapmaya çalıştıklarına değinen Biçer, “Uygulanan tarımsal desteklemeler yetersiz. Çiftçi kan ağlıyor. Gübreden, mazottan alınan vergiler yüzünden çiftçi üretim yapamıyor. Tüm tarım giderlerinde çiftçiye üreticiye destek olunması, KDV, ÖTV gibi vergi kalemlerinden muafiyet getirilerek çiftçinin yükünün hafifletilmesi gerekiyor” dedi.
Çiftçilerin samimi sevgisi ve ilgisi ile karşılanan Biçer gördüğü bu yoğun ve samimi ilgiden çok mutlu olduğunu dile getirip tarlada çiftçilerle beraber bir süre çalışarak çilek topladı.