4 Eylül Ahmet Sabahat Özmen İlkokulu’nda Değerler Eğitimi Projesi kapsamında Rehber Öğretmeni Hasret Esen’in 3. ve 4. sınıf öğrencileriyle hazırlamış olduğu ’Değerlerimiz ve Biz’ adlı tiyatro oyunu okulda öğrenci velileriyle buluştu.
Okulun 3. ve 4. sınıf öğrencileriyle okul velilerine yapılan tiyatro büyük beğeni topladı. Oyunda, öğrencilere ve velilere esprili bir dille sabır, sevgi, özgüven gibi değerler anlatılırken kültürümüze ait kabadayılık, hasta ziyaretleri, aile yaşamları gibi konular da dile getirildi. Öğrencilerin büyük emekle hazırladığı tiyatro izleyenlerden tam not aldı.
Rehber Öğretmen Hasret Esen, “Amaçlarının unutulan değerleri canlandırmak ve tiyatroya katılan öğrencilere aidiyetlik oluşturarak özgüvenlerini de artırmak olduğunu ifade ederek öğrencileri tiyatroya teşvik eden sınıf öğretmenleri Deniz Aksoy ile Mehmet Can’a teşekkür etti.
Okul Müdürü Enver Ay ise, okulda yapılan bu tür faaliyetlerin çocuklarının ders başarısı dışında başka alanlarda da kendilerini göstermeleri adına önemli olduğunu dile getirerek emeği geçen öğrencileri tebrik etti.