Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, “Bu seçim Türkiye için bir milattır. Haziran’dan sonra Türk milletinin kaderi yeniden şekillenecektir. O yüzden huzur dolu Türkiye için gelin MHP’de buluşalım.” dedi.
Seçim çalışmaların ara vermeden devam eden MHP Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, Yunusemre ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları dinledi. Eryılmaz’a, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Onur Baylan da eşlik etti. Vatandaşların sorunlarının çığ gibi arttığına dikkat çeken Eryılmaz, Haziran seçimlerinin Türkiye’nin kaderinin belirleneceğini ifade etti. MHP’li Eryılmaz, “Çaldığımız her kapıda birilerinin şikayeti ile karşılaşıyoruz. Kimi asgari ücretin azlığından, kimi emeğinin karşılığını alamamasından, kimi yıllardır atanamamaktan yakınıyor. Acaba merak ediyorum iktidar partisinin milletvekilleri buralara gidip insanlara hangi yalan vaatlerde bulunuyorlar. Milletin yüzüne nasıl bakıyorlar. Ama aziz Türk milletinin içi rahat olsun ve milliyetçi harekete inansın ki milliyetçi hareket güçlenerek gelmektedir” dedi.
Eryılmaz, “Bu seçim Türkiye için bir milattır. Haziran’dan sonra Türk milletinin kaderi yeniden şekillenecektir. Makara bakara diye dinle dalga geçenler, ülkeyi soyanlar, yandaşlarını zengin edip garibanı hor görenler Haziran’dan sonra ülkeyi terk etme telaşına gireceklerdir. İktidarın bu günkü korkusu bundandır. Milliyetçi hareketin gücünün farkındalar. Adeta bir kaos ortamına sürüklenen ülkemizi Allah’ın izniyle Haziran’da iktidara geldiğimizde huzur ve refaha kavuşturacağız. Etnik ayrımcılığa insanları dininden dolayı ayrıştıran bu zihniyete son vereceğiz. O yüzden huzur dolu Türkiye için gelin MHP’de buluşalım.” diye konuştu.