Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, son zamanlarda kendisine eleştiriler yönelten AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ’ı canlı yayına davet etti.
MHP Manisa milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, son zamanlarda kendisine eleştirilen yönelten AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ’a “Hodri meydan” dedi.
Eryılmaz, “AKP’li Selçuk Özdağ’a belgeleri göstermemize rağmen hala utanmadan çıkmış konuşuyor. Bunlar belgelere de artık inanmıyor. Bozuk plak gibi aynı şeyleri tekrarlayıp duruyor. Milletin aklıyla resmen alay ediyorlar. Bu halk artık sizin yalanlarınıza inanmıyor. Manisa’ya bir çivi bile çakmadıkları gibi Manisa’ya hizmet eden Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün hizmetlerini eleştiriyorlar. ‘Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz’ diye bir söz vardır. Sayın Selçuk Özdağ önce kendilerine baksınlar sonra bize laf söyleme cüretine sahip olsunlar. Buradan söylüyorum. ‘Hodri meydan’ hadi çık karşıma konuşalım. Kendine güveniyorsan istediğin bir televizyon kanalında canlı yayında konuşalım. Bakalım o zaman neler söyleyeceksin” dedi.