Manisa’nın Yunusemre ilçesinde Operatör Dr. Erdem Nalbant ve eşi Dr. Olcay Nalbant’ın birlikte kurdukları Turkuaz Satranç Kulübü, Çakıl Özel Etüt Eğitim Merkezi yönetici ve öğrencilerini ağırladı.
Ziyarette Çakıl Özel Etüt Eğitim Merkezi yöneticileri Nadifer Kayırhan, Ebru Tamiş, Ekin Özgürpınar Obus ve merkezin öğrenci ile velilerine Turkuaz Satranç Kulübü’nde öğretmen Azer Abdullayev tarafından satranç ile ilgili temel bilgiler verilerek, kısa bir video izlettirildi.
Turkuaz Satranç Kulübü öğrencisi Tuna Onat Nalbant misafir öğrenciler ile birlikte aynı anda maç yaptı. Santranç kulübünün kurucuları Operatör Dr. Erdem Nalbant ve eşi Dr. Olcay Nalbant, ziyaretten dolayı Çakıl Özel Etüt Eğitim Merkezi yöneticilerine ve öğrencilerine teşekkür etti.
Çakıl Özel Etüt Eğitim Merkezi yöneticilerinden Nadifer Kayırhan ise ziyaretin çok iyi geçtiğini belirterek, “Dr. Erdem Bey ve eşi Dr. Olcay Hanım öğrencilerimizi güler yüzleriyle ve ikramlarıyla bizi çok güzel karşıladılar. Satrancın tarihçesini ve satranç öğrenmenin sosyal hayatta önemini ve gerekliliği anlatıldı. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki öğretim yılında satranç dersimizde yetenekli öğrencilerimizi destekleyeceğiz.” dedi.