Manisa’nın tek alışveriş merkezi olan Forum Magnesia, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenleyeceği resim yarışmasının kazananını Paris’e götürüyor.
Yarışmada hayalindeki geleceği çizmek isteyen 6-11 yaşları arasındaki çocukların 11-17 Nisan tarihleri arasında alışveriş merkezine gelerek kayıt yaptırması gerekiyor. Yüzyıllar boyunca birçok uygarlığın yerleşim ve ticaret merkezi olan Manisa’nın ilk alışveriş merkezi olarak 2012 yaz aylarından bu yana hizmet veren Forum Magnesia, düzenleyeceği resim yarışmasıyla bir şanslı miniğe Paris tatili hediye etmeye hazırlanıyor.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenecek ’Geleceğin Dünyası’ konulu resim yarışmasına 6-11 yaşları arasındaki çocuklar katılabilecek. Yarışmaya katılarak geleceğin dünyasını çizmek isteyen miniklerin 11-17 Nisan tarihleri arasında Forum Magnesia’ya gelip ön kayıt yaptırması gerekiyor.
18-19 Nisan günlerinde saat 11.00-18.00 arasında Forum Magnesia 1. katta bir araya gelerek resimlerini yapacak çocuklar arasından seçilecek birinci Paris tatili, ikinci Playstation 3 ve 4’üncü Volkanspor hediye çeki kazanacak. Ödüllerin sahibi olan şanslı minikler 23 Nisan’da Forum Magnesia’da ve sosyal medyada duyurulacak.