10. Manisa Tarzanı ve Çevre Günleri kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Forum Magnesia işbirliğiyle “Gürültüsüz Çevre, Sağlıklı Şehir” etkinliği düzenlendi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, ‘10. Manisa Tarzanı ve Çevre Günleri’ etkinliği kapsamında düzenlenen “Gürültüsüz Çevre, Sağlıklı Şehir” ödüllü bisiklet turuna katıldı. Yaklaşık 300 bisiklet tutkununun şehir turunu tamamlanmasının ardından, kura ile belirlenen 10 kişi bisiklet sahibi oldu.
Yaklaşık 300 bisiklet tutkununun katılımıyla gerçekleşen şehir turu, Forum Magnesia AVM Otoparkından başladı. Lale Meydanı Kavşağı, Fatih Köprülü Kavşağı, Sultan Camii Kavşağı, Cumhuriyet Caddesi, Manolya Meydanı, 8 Eylül Caddesi, Evkur Kavşağı, Moris Şinasi Kavşağı, İzmir Caddesi, Mimar Sinan Bulvarı’nı takip ederek Forum Magnesia Otopark’ında sona eren şehir turu yaklaşık 30 dakikada tamamlandı. Etabın tamamlanmasının ardından kura ile şehir turuna katılan 10 kişiye bisiklet armağan edildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin bu tarz etkinliklere her zaman destek vereceğini belirten Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı, katılımlarından dolayı sporculara teşekkür etti.
Profesyonel bisikletçilerin ve tüm katılımcıların etkinlikte yer alması dolayısıyla mutluluğunu dile getiren Kültür ve Sosyal İşleri Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve Forum Magnesia Müdürü Okan Yavaş’a teşekkür etti.
Bisikletçilere bilinçli olarak bisiklet kullanma tavsiyesinde bulunan Forum Magnesia Müdürü Okan Yavaş ise “Öncelikle can güvenliği. Bisiklet sürerken kurallara dikkat etmeliyiz.
Seneye de aynı şekilde katılımlarınızı bekliyoruz. Biz hem organizasyonlarımızı zenginleştirmek hem de sayıları arttırmak için uğraşıcağız. Etkinliğimize katılım yoğun olduğu için sevinçliyiz” dedi.