Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, Alaşehir ziyaretinde vatandaşlar ile bir araya gelerek, sorunları dinledi.
Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden MHP Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, Alaşehir’de çeşitli ziyaretlerde bulundu. Hasan Eryılmaz ziyaretlerde esnaf, öğrenci, işçi gibi 7’den 70’e her kesimden vatandaşla bir araya geldi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Eryılmaz, Alaşehirlilere MHP’nin iktidar olması halinde yapacaklarını anlattı. Eryılmaz’ın ziyaretleri akşam geç saatlere kadar sürdü.
Manisa’da MHP rüzgarının estiğini vurgulayan MHP Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, “Manisa’da şuanda açık öra öndeyiz. Gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bize en güzel destek de şuan da hasretle Milliyetçi Hareket’in iktidarını bekleyen siz hemşerilerimizdir. Biz yola sizlerle çıktık sizlerden aldığımız güç ile de Allah’ın izniyle iktidar olacağız. Aday adaylık sürecimde dediğim gibi ben hizmet aşkıyla yola çıktım. Manisa’daki 8 aday arkadaşımız da aynı doğrultuda gece gündüz demeden çalışıyor. Büyükşehir Belediye başkanımız Cengiz Ergün ile Manisa’yı nasıl marka kent yolunda emin adımlarla ilerlettiysek, bundan sonra da Ankara’da Manisa’yı Milliyetçi Hareket’in vekilleri ile temsil ederek Manisa’nın Avrupa şehri olması için var gücümüzle çalışacağız” dedi.