İHH Manisa Derneği tarafından geliri Manisa’daki ihtiyaç sahipleri ve mülteciler için kullanılmak üzere İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü önünde düzenlediği kermes açıldı. Kermes 6 Hazirana kadar devam edecek.
Kermes açılışına Manisa Vali Yardımcısı Baha Başçelik, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, İHH Manisa İl Başkanı Necmettin Okumuş, İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Şen, Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.
Kermesin açılışı öncesinde bir açıklama yapan İHH Manisa İl Başkanı Necmettin Okumuş, İHH’nın her zaman mazlumun yanında yer aldığını söyledi. Okumuş, 11 ayın sultanı olan Ramazan ayı yaklaşırken İHH, hayırseverlerin yardımlarını yine dünyanın dört bir yanındaki muhtaç ve yetimlere ulaştırmak için hazırlıklarını tamamlama aşamasına geldiğini belirtti. Okumuş, Ramazan ayının ilk haftasında Arakan’da, Başkan Yardımcısı Halil Uysal’ın da Kazakistan’da ihtiyaç sahibi insanların yanında olacağını kaydetti.
Yunusemre İlçe Müftüsü Şakir Kırgız’ın okuduğu duanın ardından protokol üyeleri açılış kurdelesini keserek kermesi açtı. Kermesi gezen protokol üyeleri, ürünlerden alarak kermese destekte bulundu. Kermesin 6 Haziran tarihine kadar süreceği öğrenildi.