TRT Spor kanalında yayınlanan Telesmaç programına konuk olan Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Kaptanı Duygu Üçdağ, “Sahada mücadele ederken sadece oyuncular ve teknik heyet olarak mücadele etmiyoruz. Bizim arkamızda bütün Salihli var" dedi.
Bu sezon Bayanlar Voleybol 2. Lig’ini namağlup şampiyon bitiren Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Kaptanı Duygu Üçdağ, TRT Spor kanalında yayınlanan Telesmaç programına konuk oldu. Programa kaptan Duygu ile birlikte bir dönem Salihli Belediyespor’da antrenörlük yapan Osman Uraner de konuk oldu. Programda Salihli Belediyespor’a Salihli halkının çok büyük destek olduğunu anlatan kaptan Duygu Üçdağ, “Sahada mücadele ederken sadece oyuncular ve teknik heyet olarak mücadele etmiyoruz. Bizim arkamızda bütün Salihli var. Salihli’de voleybol çok seviliyor. Halk her maçı dört gözle bekliyor. Her maçımızdan önce hafta içi hiçbir antrenmanımız boş geçmez yani mutlaka birileri tatlı veya çiçekle gelip bizlere destek olurlar” diye konuştu.
"BELEDİYE BAŞKANIMIZ COŞKULU VE FANATİKTİR"
Salihli’deki esnafların sık sık organizasyon tertipleyip kendilerini davet ettiklerini belirten Üçdağ, sözlerini şöyle sürdürdü: "Yöneticilerimizin eşleri bizimle çok ilgileniyorlar. Çok aktif bir program var. Köy okullarını ziyaret ettik. Salihli Belediye Başkanımız hiç maç ayırt etmeksizin her maçımıza gelir ve en önde maç bitimine kadar çok coşkulu ve fanatik bir biçimde maçımızı izler. Bu bizi çok gururlandırıyor. Onlar gibi önemli insanların bizim yanımızda olması bizi çok mutlu ediyor. Antrenörümüz Gül İlter ise bizim için önce anne sonra bir abla. Bence çok başarılı bir antrenör ve örnek alınacak bir kişi. Bu oynayacağımız play-off maçlarında kupayı kaldırıp birinci lige çıkmak istiyoruz."
"ANNELER ELLERİNDE TATLIYLA DIŞARIDA BEKLER"
Salihli’de bir dönem antrenörlük yapan Osman Uraner ise, “Salihli’de her şeyden önemlisi insanlar muhteşem. Belediye başkanından tutunda odalar, kurumlar; bir defa insan olduğunuz için değer veriyorlar bu çok önemli. Sporcu gittiği yerde ne görmek ister? Değer görmek, saygı, sevgi ve destek görmek ister ama bunun samimi olmasını bekler. Bu sporcular için çok önemli. Örneğin oynadığımız maçta mağlup oluyorduk. Salondan çıkmadan annelerin ellerinde tatlı dışarıda beklerler. Belediyenin işlettiği Bizim Ev Sosyal Tesisleri’nde müdüründen tutun da çalışanlarına kadar hepsi bizlerle çok iyi ilgilenirler. Kahvaltı ve yemek muhteşem. Salihli’ye bu yıl bu başarıyı tattıran Gül İlter’i ve ekibini tebrik ediyorum” dedi.