Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Manisa Süper Amatör Küme takımlarından Saruhanlı Belediyespor’un altyapısından 6 ay önce Süper Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa’ya transfer olan 12 yaşındaki kaleci Batuhan Tepeler’i makamında ağırladı.
Başarılı kaleci Batuhan’ın babası Tezcan Tepeler’in de yer aldığı ziyarette konuşan Başkan Yaralı, 12 yaşındaki Batuhan’ın gelecek vadeden başarılı bir kaleci olduğunu belirtti. Daha önce Saruhanlı Belediyespor alt yapısında forma giyen Batuhan’ın başarısı ile dikkat çekerek Kasımpaşaspor’un altyapısına transfer olduğunu ifade eden Yaralı şöyle dedi:
“Saruhanlı Belediyespor’da yetişen oyuncuların böylesine büyük kulüplerde forma giymeleri bizleri mutlu ediyor. Geçen sezon Mehmet Kavazoğlu’nu Tire 1992 Spor Kulübü’ne, minik kramponlar ekibinden Nazmican Başkara’yı da Manisaspor’a verdik. Bu sezon başında da minik kramponlar takımımızın başarılı kalecisi Batuhan’ı da Kasımpaşa’ya transfer ettik. Mutluyuz, gururluyuz. 10 yıl önce göreve geldiğimizde Saruhanlı Belediyespor’u yeniden toparladık. Çok çalıştık, şimdi de bunun meyvelerini topluyoruz.”
Kaleci Batuhan ise 6 ay önce transfer olduğu yeni takımına uyum sağladığını ve çok çalışarak daha büyük başarılara imza atacağını ifade etti.