Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Köprübaşı ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçedeki çilek üreticilerine hizmet vermesi amacıyla hayata geçirilen hal depolarını ziyaret etti. Çilek üreticileri ilçeye hal depolarının kazandırılması nedeniyle mutlu olduklarını ifade ederek Başkan Ergün’e teşekkür ettiler.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ilçe ziyaretlerini çilek cenneti Köprübaşı ile sürdürdü. Başkan Ergün’e Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanı Funda Solak, Kent Estetiği Daire Başkanı Serpil Çakır, Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz ile birlikte Köprübaşı İlçe Koordinatörü Alim Ertem ve MHP Manisa Milletvekili Adayı Hasan Eryılmaz da eşlik etti.
Başkan Ergün hal depolarında çilek üreticileri ve çilek alımı yapan vatandaşlarla tek tek tokalaşarak sohbet etti. Çilek üreticileri Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan hal depoları nedeniyle teşekkürlerini ifade ettiler.
Çilek üreticileri ve alıcıları hal depoları sayesinde rahat bir sezona girdiklerini ifade ederek, çileklerin rahat bir ortamda pazarlandığını belirttiler. İlçede çilek üretiminin önemine değinen Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “İlçedeki çilek üreticilerimizin sorunlarını çözebilmek adına böyle bir hizmeti Köprübaşı ilçemize kazandırdık. 2 bin metrekare açık alanı bulunan hal depoları sayesinde Köprübaşı ilçesindeki çilek üreticilerimiz ve alıcılarımız rahat bir sezon geçiriyor” diye konuştu.