Manisa’nın Kula ilçesinde, öğrenciler moral yemeğinde bir araya geldi.
Kula Bekir ve Sacide Keleşoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi Okul Başkanı Ali Bedez ve Kula İlçe Öğrenci Meclis Başkanı Emre Sarıkaya Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı(YGS)’nın stresini atmak için moral yemeği düzenledi. Bir tesiste buluşan öğrenciler, yemekte çalınan müzik eşliğinde keyifli bir gün geçirdi. Moral yemeğine, öğretmenler de eşlik etti.
Kula Bekir ve Sacide Keleşoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi Okul Başkanı Ali Bedez, yemeğe katılanlara teşekkür ederek, "Bugün öğrenci arkadaşlarımız ve öğretmenlerimiz ile beraber buluştuğumuz yemeği düzenlememizin asıl amacı, 12. sınıftaki arkadaşlarımızı geçen hafta sonu girdiği YGS sınavının stresini atmak ve okul sınavları öncesi kafa dağıtmak anlamında bu yemeği düzenledik" dedi.
Kula İlçe Öğrenci Meclis Başkanı Emre Sarıkaya ise şunları kaydetti:
"Öncelikle geçen hafta sonu 12. sınıf arkadaşlarımızın girdiği YGS sınavının, arkadaşlarımızda oluşturduğu stresi atmak için bu yemeği planladık. Ayrıca yaklaşan okul sınavları öncesi öğrenci arkadaşlarımızın moral ve motivasyon kazanması açısından bu yemek güzel oldu. Katılan arkadaş ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" dedi.