Kula Hacı Ömer Özboyacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ’Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programlarında, Erarmus+ Plus Ana Eylem 1-Bireylerin öğrenme hareketliliği faaliyeti’ kapsamında, okul olarak düzenledikleri ’Bilişim sistemleri ve Bilişim Güvenliği’ projesi kapsamında yurt dışına öğrencileri staja gönderiyor.
Dört grup halinde toplam 32 kişi olmak üzere yurt dışına giden öğrencilerden, ikinci grup olan 16 öğrenci 2 Mayıs Cumartesi günü 15 günlük staj eğitimi için Almanya’nın Hamburg şehrine gidiyor. 16 öğrenci ve 2 öğretmen ile Almanya’nın Hamburg ilçesinde staj eğitimi için gidecek öğrenciler, 15 günlük staj eğitim gördükten sonra 17 Mayıs tarihinde Türkiye’ye dönecekler.
Kula Hacı Ömer Özboyacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyin İzci, öğrencilerin staj eğitimi kapsamında yurt dışına gideceklerini anlatarak, "Okulumuz tarafından düzenlenen ’Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programlarında, Erarmus+ Plus Ana Eylem 1- Bireylerin öğrenme hareketliliği faaliyeti’ kapsamında ’Bilişim sistemleri ve Bilişim Güvenliği’ projesi için toplamda 32 öğrencimiz yurt dışına staj eğitim için gidecekler. İlk grup olarak İsveç’in başkenti olan Stockholm’a giden öğrencilerimiz 15 günlük staj eğitimi gördükten sonra Türkiye’ye döndüler. İkinci grup olarak da 16 öğrenci ve 1 Başmüdür Yardımcısı ve 1 Bilgisayar bölümü öğretmeni ile birlikte Almanya’nın Hamburg şehrine gidecek olan öğrencilerimiz 15 günlük staj eğitimi gördükten sonra 17 Mayıs tarihinde Türkiye’ye dönecekler.” dedi.