Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 7 Haziran Milletvekilliği Genel Seçimleri kapsamında eşi ve iki kızıyla birlikte oy kullandı. Demokrasi kuralları çerçevesinde herkesin tercihini yapacağını belirten Başkan Ergün, seçimlerin ülkemize, milletimize ve Manisa’ya hayırlar getirmesini diledi.
7 Haziran Milletvekilliği Genel Seçimleri kapsamında tüm yurtta olduğu gibi Manisa’da da vatandaşlar sandığa gitti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, eşi Şeyda Ergün ve kızları Hande ve Merve ile birlikte Endüstri Meslek Lisesi’nde oy kullandı.
Ailesiyle birlikte oy kullanacağı 1334 numaralı sandığa gelen Başkan Ergün, seçimlerin hayırlar getirmesini temenni etti.
Oy kullanımının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Ergün, “Türkiye’nin 2015 milletvekilliği genel seçimleri kapsamında oyumuzu kullandık. Öncelikle Türkiye’mize, ilimize, ilçelerimize, köylerimize hayırlı olsun diyorum. Sonuçta bir demokrasidir. Bu demokrasi çerçevesinde herkes tercihini yapacaktır. Bu demokrasinin değişmez kuralıdır. Her şeyden önce memleketimize bir kez daha hayırlı olmasını diliyorum. Tabi ki herkesin gönlünde bir aslan yatar. Bizim ve ülkemiz için hayırlı olanı Rabbim’in bize nasip etmesini diliyorum. İnanıyorum ki Türkiye’de bu akşamdan itibaren çok şeyler değişecektir. Bunun haber ve müjdelerini de bu akşam alacağız. Hayırlı olsun tekrar” diye konuştu.