Manisa’da faaliyet gösteren Osteofiz Egzersiz Eğitim Danışmanlığı sahibi Fizyoterapist-PNİ terapisti ve Beyin Egzersiz Eğitmeni Ümit İstiraç Çevre Bakanlığı üst düzey bürokratlarına life kinetik beyin egzersiz eğitimi verdi.
Geçtiğimiz haftasonu Çevre Bakanlığında görevli 100 üst düzey bürokrata Ankara’da life kinetik beyin egzersiz eğitimi verildi. Manisa’da faaliyet gösteren Osteofiz Egzersiz Eğitim Danışmanlığı sahibi Fizyoterapist- PNİ terapisti ve Beyin Egzersiz Eğitmeni Ümit İstiraç tarafından verilen eğitimde bürokratlar bir yandan beynin nasıl verimli kullanılacağını öğrenilirken keyifli görüntüler yaşandı.
Verilen eğitim hakkında açıklamada bulunan İstiraç, “Çevre bakanlığında görevli 100 üst düzey bürokrata life kinetik beyin egzersiz eğitimi verdik. Beyin insanin en değerli varlığı olduğu kadar bir ülkenin de en büyük hazinesidir. Beyin egzersiz eğitimiyle, aktif bir beyin yapısına sahip olabilmek, kendimiz ve çevremizle ilgili her şeye karşı farkındalığımızın yüksek olması, işlerimizde ve projelerimizde doğru, hızlı ve isabetli kararlar alabilmemiz, birlikte çalıştığımız, etkileşimde bulunduğumuz insanlarla uyum halinde olabilmemiz ve elde ettiğimiz bütün verileri hızlı bir şekilde beynimize depo etmemiz ve geri çağırmamız sağlanmaktadır. Life kinetik Beyin egzersiz eğitimi 7’den 70’e hepimizin ihtiyacı olan bir şeydir.” dedi.
İstiraç, life kinetik beyin egzersiz eğitimiyle ‘Siz değişin, sizinle birlikte olan her şey değişir.” sloganıyla hareket ettiklerini söyledi.