Manisaspor’un 2015-2016 sezonunda mücadele verecek altyapı takımlarıda görev yapacak teknik ve idari kadronun görev dağılımları yapıldı.
Manisaspor’un Gelişim Liglerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Evlivan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, altyapıda yeni bir yapılanmaya gittiklerini ifade ederek, “Altyapıda gerçekleştirdiğimiz yeni yapılanma kapsamında Gençlik Geliştirme Programı Koordinatörü Ünal Taşçı hocamız ile yollarımızı ayırdık. Kendisine hizmetlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ederiz.” dedi.
Altyapıya verdikleri önemin yeni sezonda da devam edeceğini ifade eden Evlivan, “Abdullah Mergen başkanlığındaki Manisaspor Yönetim Kurulu olarak Manisaspor’un geleceğinin altyapıda olduğuna inanıyoruz. Hedefimiz yetiştirici kulüp olma özelliğimizi devam ettirmek ve Türk futboluna yeni yıldızlar kazandırmaktır.” diye konuştu.
Manisaspor’un 2015-2016 sezonunda görev yapacak altyapı teknik ve idari kadrosu şöyle:
“Gençlik Geliştirme Ligleri Koordinatörü: Hilmi Bozkurt, Altyapı İdari İşler Genel Sorumlusu: Rıdvan Türküler, Altyapı İdari İşler Sorumlusu: Sefa Çevik, U19 Teknik Sorumlusu: Niyazi Küçüker, U17 Teknik Sorumlusu: Aytekin Viduşlu, U16 Teknik Sorumlusu: Erkan Bulut, U15 Teknik Sorumlusu: Aygün Taşkıran, U14 Teknik Sorumlusu: Halil İbrahim Ersöz, U13 Teknik Sorumlusu: Aykut Gürler, Elit Eğitim Grupları (U8-U9-U10-U11-U12) ve Futbol Okulları Sorumlusu: Naci Duman ve Altyapı Kaleci Antrenörü: Ali Kaymaz.”