MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde kanalizasyon ve içme suyu sorunlarına kalıcı çözümler getiriyor. MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, “17 ilçemizde ilk etapta 97 mahallenin içme suyu ve kanalizasyon şebeke projelerinin yapımı konusunda ihalelerimizi gerçekleştirdik ve sözleşmelerini imzaladık. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.
Manisa’nın uzun yıllardan beri kanayan yarası olan içme suyu ve kanalizasyon sorunlarına çözüm olan MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılan bu projelerle 97 mahallenin daha altyapı sorununun ortadan kaldırılacağı belirtildi. MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, “Plan Proje İnşaat ve Yatırım Daire Başkanlığımız bünyesinde yürütülen çalışmalar neticesinde ilk etapta 97 mahallemizin projelerinin ele alınması planlandı. Proje kapsamına alınan mahallelerin ihaleleri neticelendi ve sözleşmelerini imzaladık. Bu projenin hayata geçmesiyle program kapsamına aldığımız mahallelerin altyapı sorununu bitireceğiz” diye konuştu.
HER NOKTADA MASKİ OLACAK
MASKİ Genel Müdürlüğü’nün il mülki sınırları içerisinde her noktada hizmet verdiğini belirten MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, çalışmalarımızla ilimizin sorunlarına kalıcı çözümler üretiyoruz” dedi. MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, proje kapsamına alınan 97 mahallenin projelerinin bitimine müteakip inşaat çalışmalarına başlanılacaktır. Diğer mahallelerimizin de içme suyu ve kanalizasyon projeleri aciliyet durumuna dikkat edilerek, peyderpey ele alınacaktır” diye konuştu. MASKİ’nin projelerinin hayata geçmesiyle il genelinde altyapı sorunlarının azalacağını ifade eden Koç, “MASKİ, Manisa’nın altyapısını en yeni teknolojileri kullanarak, halkımıza en kaliteli hizmeti sunacağız” dedi.