Memur-Sen Manisa İl Temsilciliği ve konfederasyona bağlı sendikaların başkanları Manisa Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğini ziyaret ettiler.
Memur-Sen Manisa İl Başkanı ve Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu, Sağlık-Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa İrğat, Bayındır Memur-Sen İl Başkanı Ahmet Akkaya, Birlik Haber-Sen İl Başkanı Temel Çildaş ile birlikte Manisa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Ayhan Korkmaz’a nezaket ziyaretinde bulunarak görevinde başarılar diledi.
Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu, “Türkiye’de gerçek anlamda ilk sendikal hareket rahmetli genel başkanımız Mehmet Akif İnan tarafından başlatılmıştır. Memur-sen olarak bizler sadece ücret sendikacılığı yapmıyoruz. Nerede kanayan yara var ise biz oradayız. Toplumsal yaralara merhem olmak adına büyük gayret sarf ediyoruz. Bize göre sendikacılık; Değerlerimiz doğrultusunda Hakkın yanında durmak kadar, yanlışlara ve zulme karşı çıkmaktır.” dedi.
Sağlık-Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa İrğat da yaptığı açıklamada, “Manisa’da sağlığın gelişmesi adına yapılması gereken her konuda Sağlık-Sen olarak elimizden gelen katkıyı vermek için üzerimize düşen görevi yapmaya devam edeceğiz. Önce kurumun kalkınması, sonra da çalışanların ve Manisa halkının hizmetleri daha kaliteli alması gerektiğinin sorumluluğu üzerimizdedir. Manisa’daki sağlık hizmetlerinin daha iyi şartlara ulaşması, çalışanların da memnuniyetini beraberinde getirecektir. Yapacağınız işlerde bir nebze de olsa katkımız olursa, mutlu oluruz.” ifadelerini kullandı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Ayhan Korkmaz nazik ziyaretlerinden dolayı Memur-Sen ailesine teşekkür ederek, “Manisa’nın sağlığına en güzel şekilde hizmet ederek cevap vermemiz gerekir. Hasta memnuniyetinin Manisa’da yüksek seviyelerde.” dedi.
Korkmaz, çalışan memnuniyetine verdiği önemi belirterek, idarecilerden çalışan memnuniyetine yönelik faaliyetler beklediğini ve çalışanlar için yapılacak bütün iyi uygulamaların en büyük destekçisi olacağını ifade etti.