Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili adayı Zeynel Balkız, Manisa’nın Demirci ilçesinde kütüphane ve esnaf ziyaretinde bulundu.
MHP Manisa Milletvekili adayı Zeynel Balkız, seçim çalışmaları kapsamında Demirci’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Demirci programı kapsamında ilk olarak Atıf Akın Kütüphanesini ziyaret eden MHP’li Balkız, kütüphanelerin toplumda çok önemli bir yeri olduğunu vurguladı. Atıf Akın Kütüphanesi’nin açılışında kendisinin de bulunduğunu kaydeden Balkız, bu kütüphanenin tarihi kültür hazinesi olmaya namzet bir yer olduğunu, Demirci için buranın ebediyen yaşamasını dilediğini ifade etti. Balkız, ziyaretinin sonunda kütüphane anı defterini de doldurdu.
ESNAF ZİYARETİNDE BULUNDU
Kütüphane ziyaretinin ardından Demirci esnafına uğrayan MHP’li Zeynel Balkız, esnafın sorun ve sıkıntılarını dinledi. Esnaftan yoğun ilgi gören Balkız, MHP iktidarında esnaf ve çiftçi için çok güzel projelerin hazır olduğunu vurguladı. Balkız, “Hem esnaflarımız hem de çiftçimiz için asgari geçim indirimi yaygınlaştırılacak. Esnaf kazanamadığı kazancın vergisini vermeyecek.” dedi.