Güreş ve Taekwondo’da Dünya ve Avrupa şampiyonlukları elde etmiş milli sporcular Manisa’da bir araya gelerek, AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ’a destek verdiler.
Milli sporcular ile düzenlenen kahvaltıda buluşan AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, yaptığı açıklamada kendisine verilen destekten dolayı mutluluğunu dile getirdi. Programa AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ve Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci de katıldı.
Daha öncede kendisine destek vermek amacıyla sanatçı isimlerin geldiğini hatırlatan Özdağ, "Haziran seçimlerine kısa bir süre kaldı. 60 gündür mahalle mahalle dolaşıp çalışıyoruz. Bu çalışmalarımı yürütürken zaman zaman arkadaşlarım beni ziyarete geliyorlar. Daha önce sanatçı arkadaşlarımız gelmişti. Bugün de Taekwondo ve güreşte Dünya, Avrupa şampiyonu olmuş arkadaşlarımız geldiler. Bu arkadaşlarımız Türkiye’de yetişen ender insanlardır. Bunlar yine ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırarak hizmet edeceklerdir" diye konuştu.
Yapılan ziyaretler dolayısıyla daha çok güç bulduğunu vurgulayan Özdağ, "Beni ziyarete gelmeleri bana destek vermeleri benim için gurur verici bir hadisedir. Bu tip sürprizler bizleri mutlu ediyor. Güç buluyoruz" şeklinde konuştu.
Milli Güreşçi Ahmet Ak, Selçuk Özdağ isminin Türkiye için bir değer olduğunu belirterek, "Burada şampiyonlar ne kadar önemliyse Selçuk Özdağ da o kadar önemlidir. Bütün desteğimiz onunla beraberdir. Bundan sonraki süreçlerde de kendisine destek vermeye devam edeceğiz. Durmak yok yola devam diyoruz" dedi.
Taekwondocu Bahri Tanrıkulu ise, "Hükümetimizi destekliyoruz. Selçuk Özdağ’ın spora ne kadar destek verdiğini biliyoruz. Allah ondan razı olsun. Bugün ona destek vermeye geldik" ifadelerini kullandı.
Milli Güreşçilerden Nazmi Avluca, Şeref Eroğlu, Mehmet Özal da Selçuk Özdağ’a destek verdiklerini dile getirdiler.