Karaağaçlı Ortaokuluna spor malzemesi desteğinde bulunan Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman ve Şehzadeler İlçesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ekrem Öztürk’e Karaağaçlı Ortaokulu öğrencileri okul bahçesinde verdikleri kahvaltı ile teşekkür ettiler.
Karaağaçlı Ortaokulu Bahçesinde düzenlenen kahvaltıya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, Şehzadeler İlçe Spor Müdürü Ekrem Öztürk, Karaağaçlı Ortaokulu Müdürü Muzaffer Yalçın, Müdür Yardımcısı Cihat Bilir, Beden Eğitimi Öğretmeni İsmail Kök, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Kahvaltıda söz alan öğrenciler tek tek kendilerini tanıttıktan sonra Gençlik Spor İl Müdürünün kendilerini kırmayıp davetlerine geldikleri için teşekkür ettiler. 6. sınıf öğrencilerinden Ali Direnç, “Spor İl Müdürümüzü sosyal medyadan takip ediyordum. İlimizin tüm okullarını tek tek ziyaret ediyordu. Kendi kendime dedim ki ‘Bizler de çağırsak bizim okulumuza gelir mi?’ Bu düşüncemi üst sınıfımdaki arkadaşlarıma söyledim onlarda Okul Müdürümüze iletmişler okul müdürümüzde bizleri kırmayıp iletişime geçip müdür beyi bizler adına okulumuza davet etti. Okulumuzun tüm öğrencileri adına Savaş Bey’e bizleri kırmayıp okulumuza misafir oldukları için teşekkür ederim.” diye konuştu.
Kahvaltıda teşekkür konuşması yapan Okul Müdürü Muzaffer Yalçın, “İl Müdürümüz Dr. Savaş Duman ve Şehzadeler Spor İlçe Müdürümüz Ekrem Öztürk öğrencilerimizi kırmayıp kahvaltımıza teşrif ettiler. Müdürümüz sporcularımızın sportif faaliyetleri için gerekli malzeme desteğinde bulunarak bizleri ve öğrencilerimizi mutlu ettiler. Bizlerin ve öğrencilerimizin adına ayrıca teşekkür ederim.” dedi.
Kahvaltıda konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, “Davete icabet sünnettendir düşüncesi ile bugün Karaağaçlı Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldik. Bu nazik davetleri için müdürümüze beden eğitimi öğretmenlerimize ve diğer branştaki öğretmenlerimize, öğrencilerimize de teşekkür ediyorum. Burada gençlerimizle de bir arada olduk onlarla kahvaltımızı beraber yaptık. Okulumuzun değerli öğrencileri Ali, Fatma ve Aysun ile tanıştık. Çok güzel ve başarılı öğrencilerimiz. Buranın ortamı da çok güzel gerçekten, doğal bir ortamda derslerini görüyorlar. Burası aynı zamanda Reha bilete merkezi gibi anladığım kadarıyla çocuklar o anlamda şanslılar şehir merkezindeki gürültüden koşuşturmadan uzak rahat bir derslikte eğitimlerini görüyorlar ve sportif anlamda da burada güzel aktiviteler gerçekleştiriyorlar. Bizler elimizden geldiğince karınca kararınca Spor malzemesi desteğinde bulunduk. Bundan sonrada yardım etmeye devam edeceğiz. Bu davetleri için okul idaremize, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.