CHP Manisa Milletvekili Aday Adayı Hakan Tatar, 29 Mart 2015 tarihinde gerçekleştirilecek olan ön seçim öncesinde üyelere çağrıda bulunarak, destek istedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Manisa teşkilatı 20 Mart Pazar günü sandık başına gidiyor. CHP’liler Manisa’da 29 Mart Pazar günü hakim gözetiminde 17 ilçede kurulacak 78 sandıkta CHP Manisa Milletvekili adaylarını belirlemek için oy kullanacak. Önseçimde il genelinde 20 bin 659 CHP üyesi, oylarıyla adaylık yolunu açacakları dokuz ismi belirleyecekler.
TATAR’DAN ÇAĞRI
CHP’de aylardır saha olan, Manisa ve ilçelerini defalarca dolaşıp, üyelerle buluşan Hakan Tatar, seçimler öncesinde üyelere çağrıda bulundu. Tatar, “Beni bu günlere getiren, gece gündüz demeden yanımda olan yoldaşlarıma, Manisa ilçe örgütlerine, belde teşkilatlarımıza, mahalle temsilciliklerine ve CHP üyelerine vermiş olduğunuz değer ve desteklerinizden dolayı teşekkür eder, 29 Mart’ta yapılacak ön seçimde yine sizlerin desteği ile Ankara’da sizlerin sesi olmak için milletvekili görevine layık olmak dileğiyle hayırlı günler dilerim.” dedi.