TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Soma maden faciasında hayatını kaybeden Ayhan Kaska’nın kızı Fatmanur Kaska’ya doğum günün de sürpriz yaptı.
Maden şehidi Ayhan Kaska’nın Kırkağaç’taki evini ziyaret eden AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Fatmanur’u 17’nci yaş gününde yalnız bırakmadı. Berber’in ziyareti karşısında hem şaşkınlık hem de büyük mutluluk yaşayan Fatmanur Kaska, mumları üfleyerek yeni yaşına girdi. Recai Berber, “Fatmanur’un doğum gününde onu yalnız bırakmak istemedik. Onlar artık bizim evlatlarımız. Fatmanur İmam Hatip Lisesi 2. sınıf öğrencisi. Bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. İnşallah daha sağlıklı, daha güzel daha mutlu günler diliyorum. Fatmanur 17. yaşına girdi, genç bir kız. İnşallah 2 sene sonra liseyi bitirecek. Bütün dileğimiz liseyi bitirdikten sonra güzel bir üniversite de eğitim alması. Hayatında hem başarılı hem de mutlu olması. Nice yıllar da sağlık ve mutluluk diliyorum kendisi.” dedi.
Babasız ilk doğum gününü, AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber’in katılımıyla kutlayan Fatmanur ise “Sayın vekilimize çok teşekkür ediyorum. Beni yalnız bırakmadı. Allah razı olsun” diye konuştu. Berber ayrıca Kırkağaç’ın bir diğer maden şehidi Ramazan Mercan’ın evini de ziyaret ederek, eşi Ayşe Mercan ile görüştü ve Anneler Günü’nü kutladı. Recai Berber’e bu ziyaretler de Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, AK Parti Kırkağaç İlçe Başkanı Ömer Öztürk, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Kılınç ve Kadın Kolları Başkanı Serpil Özmen eşlik etti.