Kula’da faaliyet gösteren Ay Deniz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinin hazırladığı yıl sonu sergisi kurum binasında gerçekleştirildi.
Sergiye Kula Kaymakamı Murat Güven, İlçe Milli Eğitim Müdürü Çarpan, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Erkan Enginar, okul müdürleri, öğrencilerin aileleri, kuruma devam eden öğrenciler ve geniş bir davetli topluluğu katıldı.
Ay Deniz Özel Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Ercan yaptığı açılış konuşmasında, Kula’da 2007 yılından beri faaliyet gösterdiklerini anlatarak, şimdiye kadar 14 kişiye istihdam sağladıklarını ve şu anda 120 öğrenciye hizmet etmeye çalıştıklarını söyledi. Ercan, "Kurumumuzda ailelerin sosyal haklardan faydalanması konusunda bilgilendirme ve başvuru işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Engelli eğitimi konusunda aileler bilgilendiriliyor. Engelli kardeşlerimizin sosyal hayattan kopmadan bu hayatın bir parçası olma yolunda kendilerine her anlamda destek olmaya çalışıyoruz." dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Kula Kaymakamı Murat Güven ve protokol üyeleri tarafından sergi açılışı gerçekleştirildi. Davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği serginin gezilmesinden sonra davetlilere tavuklu pilav ve ayran ikram edildi.